KONTROLIRAJTE UPOSLENIKE I SVOJU ROBU

Upravljanje artiklima i skladištima nikada nije bilo lakše! Kompletno robno knjigovodstvo sada imate na jednom mjestu, u sklopu istoga programa, sa istim sučeljem na koje ste već navikli…

Dokumenti bez kojih ne možete u redovnom poslovanju:

  • Nabavljači
  • Skladišnice (neograničeni broj skladišta)
  • Primke (ulaz robe)
  • Otpisnice (otpis robe, kalo)
  • Izdatnice (izdavanje robe)
  • Povratnice (odobrenja za povrat)
  • Narudžbenice (naručivanje prema dobavljačima)
  • Međuskladišnice (više skladišta u istom objektu)
  • Inventurne liste (sa prijebojem inventure)

POPIS ROBE

Mobilni terminali
Unos inventure možete raditi na mobilnim terminalima ili tabletima direktno u skladištu (na licu mjesta). Eliminirajte nepotrebna prepisivanja i papire, kao i greške koje time nastaju!
Mjerenje vagom
Popis robe možete raditi i mjerenjem vagom koja je spojena na računalo. Osim što uvelike olakšava i ubrzava proces, eliminira potencijalne greške.
Elektronski dozeri
Spojite Vaš sustav elektronskih dozera sa našim programom i automatski uspoređujte stanja i količine po programu i po dozeru!

Nemojte dozvoliti da manjkovi na inventuri uzrokuju gubitke u Vašem poslovanju!

Prepustite unos inventure za to zaduženim osobama, a Vi u realnom vremenu pogledajte usporedbu koju je program automatski napravio. Saznajte trenutno što je višak, a što manjak...
Obračun manjkova i viškova automatski imate po nabavnim i prodajnim cijenama, na istom izvještaju!

Kupi

BRZINA & PRECIZNOST

Artikli & Normativi


Unos normativa nikada nije bio lakši, brži i jednostavniji. Kopiranje normativa je također bitna opcija koja ubrzava rad.

Skladišta


Osim jednoga osnovnoga, možete definirati neograničeni broj skladišta. Administracija više skladišta se vrši u par klikova...

Analitičke kartice


Analizirajte artikle i kretanje robe u Vašem poslovnom sustavu jednim klikom! Bilo da je riječ o artiklu, skladištu, kategoriji artikala...

Minimalne količine


Definirajte optimalne i minimalne količine artikala na stanju skladišta, a za koje hoćete da Vas program automatski obaviještava kada dođete do njih!

Kalkulacije


Radite kalkulacije po ulaznim dokumentima (primkama), automatski i bez previše gubljenja vremena...

Povratna naknada


Evidentirajte ambalažu i povratnu naknadu automatski u programu. Povećajte si profit adekvatnim vođenjem povratne naknade.

KRETANJE ZALIHA

Uz sve izvještaje koji su Vam stalno na raspolaganju više ne postoji mogućnost da Vam iti jedan komad robe nedostaje u Vašem poslovanju.

Praćenje kretanja zaliha robe od sada imate na jedan klik!