KONTROLA SVEGA - UVIJEK

Znamo da je teško kontrolirati poslovanje u dinamičnom poslovanju noćnoga kluba, ali uz naše module ćete sigurno uspjeti uspješno držati sve pod kontrolom.

Uvjerite se sami!

Elektronski dozeri


Spojite naš program sa kompatibilnim sustavom elektronskih dozera. Više niti jedna kap pića neće izaći iz boce bez Vašega znanja. I sve to u jednom izvještaju kroz naš program!

Video nadzor


Spojite Vaš video nadzor kako biste i na njemu vidjeli što se točno ispisuje na printer, a što je stvarno isporučeno gostu. Uz našu aplikaciju na telefonu - dobitna kombinacija.

Inventure


Ubrzajte proces mjerenja pića i unosa inventure na kraju smjene ili dana. Zamjenite analogne brojače sa vagom koja je spojena na računalo i naš program. Eliminirajte greške u unosu!

Mobilna naplata


Povećajte profit u gužvi na plesnom podiju, neka Vaše hostese i konobari svoj asortiman prodaju uz pomoć mobilne naplate direktno kod gosta...

Članske kartice


Neka se Vaši posebni gosti uistinu i osjećaju posebno - dodijelite im kartice odijeljene po razinama važnosti, kontrolirajte njihovu potrošnju, popuste i sve ostalo...

Rezervacije


Smanjite gužve na ulazu radi nesporazuma oko rezervacija. Prebacite sve na naš program i od sada rezervacije vodite digitalno uz pomoć njega!

Stabilan rad

Doživjeli ste već ispad sistema usred najveće gužve? Nezadovoljstvo i gubitak novca tada uzimaju maha...
Sa pravom infrastrukturom i našim programom mi garantiramo 99.99% konstantan rad 0-24h, 365 dana u godini.

Kupi

IZDVAJAMO

  • brzi ispis izvještaja i obračuna
  • različite grupe favorit artikala
  • kontrola osoblja
  • prijava sa narukvicama i karticama
  • snimanje osoblja pri izdavanju računa
  • personalizirani izgled računa
  • rundanje kod naručivanja