NAČINI PRIJAVE

Osim klasičnoga načina autorizacije u sustav putem lozinke, nudimo Vam mnoštvo naprednijih i sigurnijih opcija koje će eliminirati svaki pokušaj malverzacija.

Biometrijske metode su u našem programu već više od 10 godina, a pokazale su se kao najpouzdanije i najbrže rješenje u praksi. Počnite ih koristiti već danas!

Kartice & Narukvice


Bilo da je riječ o RFID, barkod ili magnetskim karticama - mi ih podržavamo sve. Za veću brzinu i komfor pri autorizaciji preporučamo RFID narukvice.

Otisak prsta


Skeniranje otiska prsta je jedan od najbržih i najsigurnijih načina prijave. Vlažni i oštećeni prsti nisu problem, a prst ne možemo posuditi nikome...

Prepoznavanje lica


Nije znanstvena fantastika već prednost koju već danas možete imati u svom sustavu. Bez fizičkoga kontakta, ultra brzo i sigurno, nemoguće zavarati...

Evidencija radnih sati

Pratite realne radne sate uposlenika prijavom kada dođu na posao te odjavom kada idu sa posla. Automatska evidencija kašnjenja i ranijih odlazaka će brzo otkriti tko 'zabušava' na poslu.
U kombinaciji sa biometrijskim metodama evidencije (otisak prsta i prepoznavanje lica), u rukama imate moćan alat za praćenje uposlenika!

Mnogo je opcija za upravljanje ljudskim resursima...

  • Slanje obavijesti osoblju
  • Matična knjiga osoblja
  • Godišnji, bolovanja i slobodni dani
  • Definiranje obveza osoblju
  • Pregled svih operacija na terminalima
  • Definiranje dozvola (tko što smije raditi)

RASPORED SATI

Još uvijek vodite ručno raspored sati? Ispituju vas stalno tko kada radi? Olakšajte si to našim modulom u kojem u par klikova kreirate raspored sati za sve uposlenike.

Kopirajte i pomičite ćelije kako Vam odgovara, zakonske norme prepustite programu. Automatski izračuni radnih sati po rasporedu su također tu.

Definirajte tko kada smije izdavati račune, a kada uopće ne (automatsko blokiranje). Kreirajte više razina rasporeda, za različite razine osoba: kuhinja, šank, čistačice…