UNAPRIJEDITE VAŠU DOSTAVU

Dostava je jedan od najzahtjevnijih dijelova ugostiteljstva, a ručnim obavljanjem posla samo gubite vrijeme, novac i strpljenje.

Prepustite našem programu da se bavi alokacijama pojedinih narudžbi, grupiranjem narudžbi i vozača, obračunom dostavljača, spajanjem računa sa pozivima i ostalime što će Vam život učiniti puuuno lakšim!

Adresar kupaca


Unesite detalje o kupcu koji Vas trenutno zove, tako da ga slijedeći puta ne morate pitati više ništa osim uzeti narudžbu. Sve podatke već imate i sustav ih automatski predlaže kod slijedećega poziva toga kupca!

Prikaz na karti


Ne trebate više poznavati cijelo područje dostave na pamet da bi kvalitetno dostavu odradili - samo pogledajte na kartu i grupirajte narudžbe vizualno. Sve narudžbe dostave automatski prikazujemo na karti...

Ispis na računu


Sve informacije o dostavi imate na narudžbi i računu. Dostavljači više ne moraju gubiti vrijeme slažući i proučavajući račune dostave pošto im je sve već napisano. I poredano po redoslijedu isporuke.

Presretanje poziva


Program presreće svaki poziv, na bilo kojoj vrsti linije (fiksnoj ili mobilnoj). Po presretanju ispisuje sve detalje na ekranu (adresa, broj, napomene...), a na Vama je samo da uzmete narudžbu!

Snimanje poziva


Opcionalno možete uključiti snimanje svih poziva kako biste ih kasnije mogli preslušati. Svi pozivi dostave se vežu uz račune, tako da ćete lako provjeriti što je kupac naručio, a što mu je stvarno naplaćeno.

Automatske poruke


Ukoliko kupac zove van radnoga vremena dočekati će ga automatska govorna poruka da je radno vrijeme isteklo. Isto tako, ako želite poruke za blagdane ili slično - sve se to da unaprijed definirati.

Web narudžbe

Primajte narudžbe sa Vaših i stranih web stranica, a sve povezano sa našim programom.

Centralizirajte sve svoje narudžbe, bez obzira na kanal preko kojega one dolazile...

Upravljajte sa svim narudžbama transparentno i na isti način, tretirajte Vaše kupce upravo onako kako Vi to želite!

Pozivni centar

Ukoliko imate potrebu za jednim centralnim pozivnim centrom koje koordinira više dostavnih lokala, na pravom ste mjestu.
Naš program podržava puštanje narudžbi iz pozivnoga centra prema lokalima koji će raditi dostavu, bez da se kupac zamara time...

Kupi

KONTROLA NA DLANU

Stavite pod Vašu kontrolu svaki aspekt dostave. Povećajte svoj profit analizama koje naš program omogućava, a koje predstavljaju brigu o Vašim kupcima u svakom trenutku.

Vaši kupci će to znati cjeniti!

Navike kupaca


Pratite navike kupaca analizirajući izvještaje. Podaci o tomu koji kupac koliko naručuje i koliko troši, koje mu je omiljeno jelo, najčešća adresa isporuke i sve ostalo Vam je od sada dostupno jednim klikom!

Detaljni izvještaji


Izvještaji o telefoniji su također sastavni dio programa. Za svaki poziv možete utvrditi koliko je trajao, koliko vas je koštao, je li uopće bio odgovoren ili nije, preslušati ga i bilo što da Vam u trenutku zatreba.

Praćenje vozila


Nadzor vozila koje koristite kao dostavna vozila je također moguć. Pratite koji dostavljač ide kojim rutama, tko koristi najkraću rutu, a tko zabušava. Stajanja i nadzor brzine također nisu problem.