INTEGRIRANO RJEŠENJE ZA VAŠE POSLOVANJE

Naš softver se prilagođava Vašim specifičnim situacijama sa kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju. Karakteristično poslovanje beach barova i upravljanje sadržajima na plaži je pravi izazov za današnje moderno poslovanje.

Olakšajte svoje poslovanje mogućnostima našega softvera!

Robusna oprema


Hardverska oprema otporna na vremenske uvjete karakteristične za more i vodu je obavezna za normalan rad u beach bar objektima i na plažama...

Mobilna naplata


Naplata ležaljki, sportskih sadržaja i ostale ponude na licu mjesta nikada nije bila lakša i preciznija. Mobilna naplata je tu za Vas!

Automatska naplata


Naplata putem žetonjera uz povezivanje na naš program, izdavanje računa i praćenje potrošnje. Neka Vaš toilet i tuš rade za Vas!

Kontrola na dlanu


Kontrolirajte svoje kompletno poslovanje u bilo koje vrijeme i sa bilo koje lokacije putem aplikacije na Vašem pametnom telefonu...

Povezivost


Povežite svoj sustav sa hotelskim sustavom za naplatu. Knjižite račune bara na sobu, koristite vouchere i virmansku naplatu...

Kvaliteta usluge


Sa našim modulom programa vjernosti, osigurajte da se Vaši gosti redovito vraćaju. Podignite kvalitetu usluge na novu razinu!

Wi-Fi pristup

Povežite program sa našim Wi-Fi HotSpot modulom i kontrolirajte pristup internetu od strane Vaših gostiju. Ne dozvolite više da gosti za cijenu najjeftinijega pića cijeli dan budu spojeni na mrežu i koristi Vašu internet vezu. Opcionalno, uvedite i naplatu pristupa internetu - sve na jednom mjestu!

Kontrolirajte vrijeme spajanja, brzinu veze po svakom korisniku, količinu podataka koju svaki korisnik može prenijeti, blokirajte nepoćudne stranice... I sve to na Vašoj postojećoj infrastrukturi, bez potrebe za dodatnim internet priključkom.

Iskoristite maksimalno Vašu postojeću internet vezu!

Povećajte obrtaj

Jednostavan mehanizam naplate i izdavanja računa znači povećanje obrtaja posla u Vašem beach baru!

Kontrola skladišta, robno poslovanje, inventure, evidencija osoblja i naše ostale standardne opcije su garancija uspješnoga poslovanja...

Kupi