POVEĆANJE OBRTAJA KROZ PAMETNO VOĐENJE

Vaše rezervacije su potencijal koji samo čeka da ga iskoristite do maksimuma. Nemojte stvari prepuštati slučaju i lošem vođenju rezervacija već uzmite pametan alat koji će znati kako izvući maksimum iz Vaših rezervacija!

Obrtaj stolova

Podignite obrtaj stolova našim rezervacijskim sustavom za minimalno 60%

Povećajte profit

95% naših korisnika je povećalo profit upotrebom našega pametnoga rezervacijskoga sustava

Briga o gostu

80% gostiju se konstantno vraća našim korisnicima, sve radi pravilne brige o gostu

BUDITE I VI U POBJEDNIČKOM TIMU!

Uzimanje telefonskih, web ili osobnih rezervacija nikada nije bilo lakše i brže. Kreirajte Vašu jedinstvenu bazu gostiju. Prodajte više uz upotrebu pravih marketinških alata.

Naš rezervacijski modul Vam sve to omogućuje bez ikakvih restrikcija ili ograničenja. Primajte rezervacije čak i kad ste zatvoreni!

PREGLEDNO I BEZ ZABUNE

Ne dozvolite da se radi neorganiziranih rezervacija Vaš gost osjeća neugodno zajedno sa Vama uslijed greške oko njegove rezervacije. Konačno stavite sve Vaše rezervacije na jedno mjesto i u jedan program. Nema više papirića sa rezervacijama, poziva i sličnoga…

Svaki detalj rezervacije neka bude na svom mjestu, ispunite gostu sve njegove posebne želje, bez da išta zaboravite. Od sada imate sve na jednom mjestu, pregledno i dostupno svima na uvid!

Alocirajte goste vizualno po stolovima ili vremenskim okvirima kada će doći. Neka svi koji trebaju imaju uvid u rezervacije kroz program.

Naš modul za rezervacije će zadovoljiti sve vrste objekata, bez obzira radi li se o malom ili velikom poslovanju. Nemojte dozvoliti da gubite goste i prihod nepravilnim vođenjem rezervacija!