OPCIJE KOJE POSAO ZNAČE

U današnjem svijetu objekata brze prehrane imperativ je na brzini i stabilnosti program na kojem radite. Osim toga, veliki značaj imaju i dodatne opcije koje će još više ubrzati Vaš rad i samim time uvećati Vaš profit!

Vaga


Spajanjem vage za vaganje rasutih proizvoda uvelike povećava preciznost i automatski ulijeva povjerenje kod kupaca. Nemojte više ručno unositi količine u program niti raditi greške kod unosa kada sve to možete imati automatski. I sve to bez iti jedne greške!

Ekrani


Izložite Vašu ponudu i menije na digitalnim ekranima postavljenima tako da ih svi vide. Nemojte se više zamarati ručnim pisanjem ponude, cijena i ostaloga. Osim ponude, na ekranima možete i Vaše reklamne poruke izložiti. Opcije su neograničene..

Barcode


Od narudžbe do gotovoga proizvoda ne smije proći više vremena od onoga kojega ste postavili kao normu. Da biste to uspješno pratili dovoljno je na svaku narudžbu ispisati barkod, a kojega će operater koji naplaćuje skenirati kada mu se narudžba vrati kao gotova!

Display za kupca


Nemojte gubiti vrijeme na objašnjavanje kupcu koji iznos mora platiti pri naručivanju. Postavljanjem displaya za kupce tamo gdje ga kupac vidi ste jednostavno riješili taj problem. A naš program će se pobrinuti da Vaši operateri ne moraju znati strane jezike da bi radili...

Dozivanje kupaca

Veliki izazov je slagati narudžbe po redoslijedu kako su dolazile, te naknadno dozivati kupce koji čekaju da ih se pozove da je narudžba gotova. Postići to sa našim sistemom nije nikakav problem!

Bilo da koristite tokene koje dodijeljujete gostima točno onim redoslijedom kako su stizali ili velike ekrane na kojima kupci sami gledaju koji su broj i uspoređuju to sa svojim brojem na računu, ovaj veliki problem je za Vas riješen.

Standardne opcije

Osim opcija specifičnih za Vašu vrstu objekta, u programu i dalje imate sve ostale mogućnosti popust izdavanja računa, vođenja skladišta, osoblja i svega ostaloga...

Kupi

IZDVAJAMO

  • naplata menua (sa razradom različitih poreza)
  • evidencija ambalaže
  • prepoznavanje tablica (za drive-in)
  • praćenje vremena izrade proizvoda
  • pozivanje kupaca na različite načine
  • iznos za uzvratiti
  • i još mnogo toga…