Izvještaji & Statistike

VAŠE USPJEŠNO POSLOVANJE OVISI O ANALIZAMA I IZVJEŠTAJIMA

Uspješni poslovođe i vlasnici svoj uspjeh mogu zahvaliti pravovremenim i točnim analizama svoga poslovanja. Pratite profitabilnost određenoga artikla, kategorije ili pak cijeloga objekta. Minimizirajte troškove boljom organizacijom poslovanja zahvaljujući redovitim analiziranjem izvještaja.

Unaprijedite prodaju točno ciljanih artikala stimulacijom osoblja i kasnijom automatskom analizom prodaje po osoblju i artiklima. Analizirajte u koje vrijeme se najviše prodaju koji artikli, te ih po tomu uspoređujte

Ili si jednostavno složite vlastite izvještaje od podataka koji Vas zanimaju – ne postoji izvještaj koji će Vam zatrebati, a da ga naš program nije u stanju generirati!

Stoga, koristite sve izvještaje i statistike koje imate na raspolaganju – Vaše poslovanje će Vam biti zahvalno na tomu.

SMANJITE TROŠKOVE I POVEĆAJTE PROFIT

Projekcije prometa nikada nisu bile lakše i dostupnije. U par klikova saznajte sve o efikasnosti Vašega poslovanja, osoblja, prometa, artikala i svemu ostalom...

Na raspolaganju Vam je preko 500 izvještaja. Naš program je tu da radi za Vas!

Kupi

STATISTIKA & GRAFOVI

Vizualno si predočite podatke koje trebate uz naše prekrasno dizajnirane grafove. Radite usporedbe, izvlačite minimume i maksimume, definirajte prosjeke… Što god Vam padne na pamet!

Sve u realnom vremenu

Svi izvještaji su Vam dostupni uvijek i to u realnom vremenu. Dakle, svaki podatak je vidljiv istoga momenta kada se i dogodi. Ne morate više čekati famozno 'zaključivanje dana' i ostatke naslijeđa prastarih sistema i programa!

SVE SE PODREĐUJE VAMA

Pohrana & Ispis


Pohranite izvještaje u Excel, PDF, XML, TEXT ili neki od drugih mnogobrojnih podržanih formata. Ispis izvještaja na sve vrste pisača (POS, A4)...

Slanje


Pošaljite izvještaj direktno iz programa putem e-maila ili faxa. Nema više potrebe za ispisom nečega što se od sada može jednostavno slati!

Prilagodba


Prilagodite izvještaj sebi jednostavnim izbacivanjem ili dodavanjem stupaca, ili pak sortiranjem vrijednosti kako Vam odgovara u trenutku...

DETALJNI IZVJEŠTAJI

Provjerite kako izvještaje analiziraju korisnici našega programa i zašto su uvijek korak ispred konkurencije: zato što imaju pravi alat na raspolaganju!