Kupci & Program vjernosti

SA NAMA DO VIŠE KUPACA

Osmislite svoju vlastitu strategiju programa vjernosti za Vaše kupce ili odaberite jednu od naših postojećih. Mnogo je načina u našem programu, a na Vama je samo da odaberete pravi i da krenete!

Povećajte profit

Naši korisnici su sa programom vjernosti postigli povećanje profita za 35%

Zadržite goste

65% kupaca ostaje vjerno Vašem programu i uvijek se vraća

Pokrenite interakciju

85% gostiju održava redovitu interakciju sa Vašim poslovanjem

Stalni gost je zadovoljan gost

Sa našim programom vjernosti možete:

> dati razlog kupcima da se vrate opet
> povećati svoj profit
> personalizirati svoj odnos sa kupcem
> napraviti bazu podataka svojih kupaca
> biti konkurentniji na tržištu
> imati više gostiju
> grupirate kupce u kategorije
> nagrađivati stalne kupce
> izgraditi brand poslovanja

... i još mnogo toga!

MOGUĆNOSTI SU BROJNE

Bodovi & Popusti


Definirajte bodove na određene artikle, popuste na grupe artikala i slično. Stimulirajte kupovinu točno onih proizvoda koje želite...

Briga o kupcu


Prepustite programu da automatski šalje čestitke za rođendane i blagdane Vašim kupcima, ili pak Vi inicirajte slanje bilo čega svojim kupcima.

Praćenje potrošnje


Pratite potrošnju Vaših kupaca koja će Vam otkriti više o njihovim navikama, a sve kako biste unaprijedili Vašu prodaju u budućnosti!

Kuponi


Automatski ispisujte kupone po svakom računu, na osnovu parametara koje ste postavili: min. iznos računa, min. broj kupona za nagradu i slično!

QR kodovi


Prebacite svoj loyalti program na Vašu web stranicu i prepustite gostima da skeniranjem QR koda na računu skupljaju bodove. Jednostavno!

Mobilna aplikacija


Omogućite gostima da svoje bodove i popuste realiziraju upotrebom Vaše mobilne aplikacije na svojem pametnom telefonu. Budućnost je tu!

Partnerski programi vjernosti

Naš program podržava regionalne i globalne programe vjernosti za koje ćete možda imati želju da se ugrade i u Vaš poslovni sustav.

Riječ je o programima vjernosti koji omogućavaju korisnicima da bodove i popuste ostvaruju u različitim lokalima pa tako i u Vašem!

Spajanje sa takvim programom vjernosti treće strane je za Vas i Vaše kupce potpuno transparentno i automatski se odvija...

Uvedite program vjernosti već danas!

Odluka o uvođenju programa vjernosti u Vaše poslovanje je samo pitanje vremena...
Za koji god oblik programa vjernosti se odlučili mi ih podržavamo sve!

Kupi

PODRŽAVAMO SVE VRSTE KARTICA

Uvođenjem kartica kupca za evidenciju računa možete potencirati kupnju točno određenoga artikla tako da ćete samo na te artikle staviti bodove za skupljanje ili popuste.

Štoviše, možete kreirati i zasebne cjenike koji vrijede samo za toga kupca sa određenom karticom, ako Vam treba tako detaljno. Brendirajte kartice vizualno da prate Vaš vizualni identitet kojega će kupac uvijek nositi sa sobom!